Vilka företag blir årets energiutmanare 2016?
27 september 2016
Vilka företag blir årets energiutmanare 2016?

Förra året vann Höör Fastighets AB utmärkelsen årets energiutmanare i kategorin mindre företag. Hyresbostäder i Norrköping stod som vinnare i kategorin stora företag. Men vilka blir årets energiutmanare?

Årets energiutmanare är tävlingen som utser det företag som arbetar mest och bäst med arbetet att effektivisera energianvändningen. En vinnare karaktäriseras av ett starkt lag av personer som tillsammans driver energiarbetet framåt.

Företaget som utses till årets energiutmanare är ett företag som lyckats väl med sitt energieffektiviseringsarbete. Ni har tydliga mål för vad ni vill uppnå och alla i företaget är motiverade och hjälps åt för att skapa bra resultat och nå gemensamma framgångar.

Har ert energiarbete börjat ge resultat?

Vad har ni gjort inom organisationen för att uppnå era bästa energieffektiviseringar?

Berätta och skicka in er nominering till Årets Energiutmanare 2016! Vinnare utses inom kategorierna Stort företag och Mindre företag.

Vinnande företag får stor ära och ett diplom. Vinnarna får dessutom två biljetter till nästa års energikonferens. Utdelning av priset sker under middagen på energi-konferensen Årets Energikick den 28-29 november i Uppsala.

Nominering
Nomineringen ska innehålla svar på följande frågor:

Varför är just ert företag och ert ”lag” värda att bli årets energiutmanare? Ge en motivering:

– Hur arbetar ni tillsammans för att nå målsättningarna?
– Vilka är era främsta framgångsfaktorer?
– Hur har det gått för er med energispararbetet? Ge några konkreta exempel.

Ni skickar in er nominering till therese.rydstedt@sabo.se senast 28 oktober.

Bedömning av bidragen
En jury kommer att utse de två företag som blir årets energiutmanare utifrån nomineringsbidragets innehåll. Goda resultat och ett starkt lagarbete premieras.

Fler aktualiteter