Vi har förhandsbokat ett antal rum inför konferensen. I bekräftelsen på din anmälan finns mer information om hur du bokar dem. Rummen finns bokningsbara fram till den 9 oktober. Därefter bokas rum i mån av plats. OBS! att du som deltagare själv bokar och betalar rummen.

Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel

ett stenkast från uppsala centralstation

Välkommen till Radisson Blu Hotel, Uppsala, ett förstklassigt hotell i Uppsala med bästa läge vid Uppsala Resecentrum, ett blomstrande, modernt område med utmärkta kommunikationer endast 18 minuter med tåg från Stockholm – Arlanda Airport och 40 minuter till Stockholm. Inom gångavstånd finns Uppsala Konsert & Kongress.

Park Inn by Radisson Uppsala

Park Inn by Radisson Uppsala

nära uppsala konsert & kongress

Välkommen till Park Inn by Radisson Uppsala, ett centralt hotell i Uppsala med personlig atmosfär nära Uppsala Resecentrum, endast 18 min till Arlanda. Intill detta Uppsala hotell ligger Uppsala Konsert & Kongress, sevärdheter, shopping, nöjen och kultur, allt inom gångavstånd. Den perfekta basen för att upptäcka Uppsala.

Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet

mitt i centrala uppsala

Clarion Hotel Gillet är ett modernt fullservicehotell med fokus på personlig service och en varm välkomnande atmosfär. Mitt i centrala Uppsala. Vi är mötesplatsen för dig, oavsett om du reser i arbetet, privat eller är boende i Uppsala. Snart kan vi även erbjuda en helt nyrenoverad spa- och relaxavdelning.

Scandic Uplandia

Scandic Uplandia

nära till allt

Hos oss på Scandic Uplandia kan du avnjuta en utsökt middag i vår restaurang, sippa på goda drinkar i baren eller bara koppla av. Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och gym.