Studiebesök
Studiebesök

I år behöver du inte välja! Vi kommer att ha ETT gemensamt studiebesök som går till flera av Uppsalahems intressanta projekt. 

Holmfrid
Huset från 2013 är ett lågenergihus med fokus på både energieffektivisering och vår miljö. Det är miljöklassificerat enligt Miljöbyggnad Silver, en certifiering som tar hänsyn till inomhusmiljö, energi och materialval. Utanför husknuten kan du ha en egen odlingslott.

Frodeparken
Som boende i Frodeparken har du redan gjort ett klimaträtt val. Huset är byggt enligt Svanenmärkta kriterier och en solcellsfasad vars produktion motsvarar 70 % av fastighetens elbehov. Under 2015 genomfördes projektet Klimaträtt i Frodeparken.

Pepparkakshuset
I augusti flyttade de första hyresgästerna in i Pepparkakshuset. Här besöker vi en visningslägenhet och ser hur ett av Uppsalahems nyaste hem kan se ut och hur vi kommunicerar miljöfrågor till våra kunder.

Kvarngärdet
Området byggdes mellan 1962 och 1963 och var då Europas första låghusbebyggelse i stadsmiljö. Under åren 2008–2014 genomgick området en omfattande förnyelse för att kunna erbjuda moderna, funktionella och energieffektiva lägenheter samt fina, upprustade gårdsmiljöer.